Medierådgivning

Vi ger den bästa medierådgivningen utifrån givna förutsättningar för att göra huvudmedieval, medieplanering i olika huvudmedier samt bokning och distribution för att nå önskade kampanjmål. Vill ni ha djupare analyser av målgrupp, varumärken, kärnvärden eller målgruppens värderingar har vi de främsta undersökningarna och verktygen. Vi ligger i framkant när det gäller trender, tack vare vårt globala nätverk.

Medieval

För att göra bästa möjliga medierekommendation behöver vi veta vilka målgrupperna är, vad ni vill säga till dem och hur ni vill att de ska agera på budskapet. Vidare är det alltid bra om ni har målsättningar med annonseringen. Hur många ska nås av budskapet? Vilka reella effekter vill ni ha ut av kampanjen?

Annonsproduktion

Vi hjälper till med all typ av annonsproduktion. Allt från färdiga mallar till att formge från grunden. Det gäller såväl trycksaker, banners, vepor, utomhusreklam m.m.

Annonsdistribution

Har du färdiga annonser och en lång lista på tidningar de ska publiceras i? Då tar vi gärna hand om att kontrollera och distribuera dem. Vi kontrollerar färginställningar, upplösning av bilder, etc – allt för att säkra kvaliteten på dina färdiga annonser. Vi säkerställer att annonserna kommer fram i tid och till rätt mottagare.

Platsannonsering

Vi bokar och distribuerar din platsannons, oavsett media och kan producera annonsen för både tryckta och digitala medier. Dessutom hjälper vi dig med att säkerställa bästa priset för din rekryteringsannons. Vi erbjuder oss att ta fram fasta mediepaket till de tjänster som ni återkommande söker. Med vår operativa rådgivning hjälper vi dig hitta rätt media för just din målgrupp.